Amazon Kupon Kodlarıyla İndirimli Alışveriş-İNDİRİMLİ TRAŞ MAKİNALARI

PAYLAŞ
Amazon ve amerikadaki birçok sitede kupon kodları yayınlanır ve eğer bunları görür de kullanırsınız bir ürünü indirimli alabilirsiniz. Kupon kodlarını da kodu gören herkes kullanabilir. Madem herkes kupon kodlarını görüp kullanabiliyor neden kupon koduna gerek var direk indirimli fiyat olsun diyebilirsiniz. Buradaki mantık şöyledir: Kupon kodunu gören o ürünü almayacakken indirim olunca alabilir. Kupondan haberi olmayan birisi de indirimsiz fiyattan ürünü alabilir.  Size uygun kuponları bulabilmeniz için kuponları aşağıdaki linkten araştırmanız gerekmektedir.

http://amzn.to/1HshFTa

Linke giderseniz birçok kupon olduğunu görürsünüz. Bunların arasından işinize yarayacak olanı bulup çıkarmak önemlidir. Her kuponun ayrıca son kullanma tarihi vardır bunu da göz önünde bulundurunuz. Kuponunuz bir süre sonra işe yaramayabilir.

-Diyelim ki bir kuponu yukarıdaki linkten beğendiniz. İndirim nasıl uygulanır?


1) Önce belirlersiniz ürününüzü sonra da "clip coupon"a tıklayın.  Böylece artık ürün sayfasına gidip ürünü alabilirsiniz.
 

2) Ürün sayfasına gidin. Fiyatın yazdığı yerin hemen altında "coupon will be applied at purchase" yazmalıdır. Yazıyorsa doğru yoldasınızdır.

 
 3) Shipping and paymentda da yukarıdaki resmin benzeri sizde "Review Order" ın altında görünür. İşaretli olduğundan emin olun.

 4) "Place Order"a geldiğinizde indirimin fiyata yansıdığını göreceksiniz.

Dikkat çeken diğer bir nokta ise verginin indirimli fiyat değil de indirimsiz fiyattan hesaplanması. Bu konuda vergi uygulanmaması için chattan yardım alabilirsiniz. Sonuçta sizin aldığınız fiyat indirimli fiyat ve vergi ona göre alınmalı.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder