Amazondan %10 İndirim Alma Yöntemi

PAYLAŞ

amazon.com'da yeni evlenen çiftlere özel bir üyelik sistemi var(amazon wedding registry).Ücretsiz bir üyelik sistemi. Normalde evliler için olsa da herhangi biri gidip üye olup üyeliğe özel indirimden faydalanabilir(%10). İndirimin kötü yanı ise üye olduğunuz tarihten 30 gün sonra gelmesi. Geldiği günden sonra da 90 gün içinde kullanılması gerekiyor. Yani hemen elde edemezsiniz. Ayrıca kod gelmeden önce 1 tane alışveriş yapmanız gerekiyor. Bu küçük 5-6 dolarlık birşey de olabilir. Ama gelen kodu 1000 dolarlık üründe kullanabilirsiniz. Eğer pahalı bir şey almayı düşünüyorsanız bu indirim işinize yarayacaktır. Mesela 200 dolarlık bir ürün alırsanız size 20 dolar indirim sağlar.(İndirim sadece sold by amazon ürünlerinde yani amazonun sattığı ürünlerde geçerlidir.)  Eğer alacağınız ürün 100 dolardan küçükse Amazondan Gift Kart ile 10 Dolar İndirim Alma adlı yazım daha çok işinize yarar. Ama zaten bu %10 indirim kodunu alabilmeniz gift karttan daha zahmetli ve en az bir ürün almanızı gerektiriyor wedding registry e üye olduktan sonra. Bir ürünü gift kart yöntemi ile alıp daha sonra kullanmak üzere bu indirime sahip olabilirsiniz.

PROMOSYON KODU İÇİN İZLENECEK ADIMLAR:


Öncelikle aşağıdaki linke tıklayarak wedding registry sayfasına gidin. 
Shop Amazon - Create an Amazon Wedding Registry  

"About You" kısmına isminizi, soyadınızı ve mail adresinizi girin. "About Your Partner" kısmını boş bırakabilirsiniz. Daha sonra da "Amazon Adress Book "tan adresinizi seçin ve next section'a tıklayın.  





Sonraki kısım önemli. İndirimi alabilmemiz için registry'i event date'den en az 1 ay önce açmamız gerekiyor bu yüzden  event date kısmına registry açtığımız tarihten en az 1 ay sonrasını giriyoruz. 32-33 gün sonrasını girin garanti olsun diye. Sonra next section diyin. 



Daha sonra gelen ekranda submit'e tıklayın bu kısım önemli değil.


Tebrikler şuan registry'e kayıt oldunuz.



Peki şimdi ne yapacağız? Kod ne zaman gelecek ? 
Ne yazık ki kod öyle hemen gelmiyor. Öncelikle amazondan bir ürün satın almanız gerekiyor registry üzerinden ki böylece amazondan promosyon koduna hak kazanın. Alacağınız ürün 5 dolarlık bile olabilir önemli olan wedding registry üzerinden almanız. 
Peki wedding registry üzerinden almak ne demek ?
Registry üzerinden almak için bir ürünü, ürünün sayfasına gelin. Wedding Registry'e kayıtlıysanız  sağda "ADD TO WEDDING REGISTRY" adlı kutucuk olacak ona tıklayınca ürünü registrynize eklemiş oluyorsunuz(aşağıdaki resim kırmızı kutucuk).




Daha sonra eklediğiniz ürünü registrynizden almak için wish listin altındaki WEDDING REGISTRYe tıklayın.



 Gelen sayfada registrynizdeki sizin eklediğiniz ürünler olacak. Burada da almak istediğiniz ürüne "add to cart" yapın. Daha sonra yapmanız gereken de sepete gidip ürünü normal şekilde almak.



Peki Promosyon Kodu Ne Zaman Gelecek?


Eğer registryniz üzerinden anlattığım gibi ürün aldıysanız, event date'de girdiğiniz tarihten sonra en geç 1 ay içerisinde (ama genelde 1-2 haftada geliyormuş) e-mail adresinize bir indirim kodu gelecektir.  Ne yazık ki kodun gelmesi zahmetli ve uzun sürüyor fakat black fridayde bu koda sahip olmak işinize yarayabilir.  
Diğer şartları sıralarsak:

-İndirim sadece ship and sold by amazon ürünlerde geçerlidir. 
-Alabileceğiniz toplam indirim 100 doları geçemez ve kod tek siparişte kullanılabilir. 
-Kod geldikten sonra 90 gün içerisinde kullanılmalıdır. 

Kod gelikten sonra:

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. ewent dateyı bugunun tarıhını attım sıkıntı olur mu

    YanıtlaSil