Amazondan Daha Ucuza Sipariş İçin Bilinmesi Gerekenler

PAYLAŞ

1.)  Öncelikle bu sitedeki kuponları ve kampanyaları takip edin. 50/10 amazon gift kart ve 5 dolar amazon mobil indiriminden yararlanın mesela. Ayrıca wedding registry indirimi sayesinde de %10 indirim alabilirsiniz ve bunu pahalı bir üründe kullanırsanız iyi bir indirim elde edersiniz. Ayrıca saat alacaksanız arada %20 indirim kodları yayınlanıyor mesela.

2.)  Camelcamelcamel.com ve keepa.com gibi siteler sayesinde amazondan sipariş vermek istediğiniz ürünün fiyat geçmişini öğrenebilir ve ona göre fiyatın düşmesini bekleyebilirsiniz. Mesela eğer ürünün Black Friday(aralık)de çok ucuzladığı görülüyorsa o zaman siz de Black Friday'i bekleyip ürünü çok ucuza alabilirsiniz. Ya da ara ara düşüyorsa o zamanlardan birine denk gelmeyi bekleyebilirsiniz. Ayrıca istediğiniz ürün için price alert kurabilir böylece ürün fiyatı düştüğünde size bilgilendirme maili gelir.

3.)  Amazondaki "Add-on" ürünleri almak için sepetinizde en az 25 dolarlık ürün olması gerekir fakat bunu sepetinize preorder ürün ekleyerek aşabilirsiniz. Ürününüz kargoya verildikten sonra preorder ürünü iptal ederseniz onun parası size geri yatar.

4.)  Bir ürün aldınız ve size kırık veya bozuk geldiyse onu geri postalamak zorunda kalmadan iade alabilirsiniz veya ürünün yenisini talep edebilirsiniz.  Bunun için amazon contact-chat üzerinden iletişime geçip durumu belirtmeniz yeterli.

5.)  Eğer bebek ürünleri alacaksanız amazon baby registryye kayıt olup ürünlerinizi %10 indirimli alabilirsiniz.

6.)  Eğer amazondan verdiğiniz siparişin 4-5 gündür hala kargoya verilmediyse amazon contact-chat üzerinden üzerinden amazon ile iletişime geçebilirsiniz. Büyük ihtimalle siparişinizi daha hızlı bir kargoyla gönderirler böylece.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder