Amazon Prime Day 2016

PAYLAŞ
12 Temmuz 2016 amazon prime day ve Amazondan alışveriş yapmak için güzel fırsatlar olacak.  Tüm ürünlerde indirim olacak diye bir şey yok ama eminim kendinize uygun bir şeyler bulabilirsiniz.  Hangi ürünlerde indirim olacağını da 12 temmuz prime day gelmeden kestirmek de imkansız. Bu arada asıl indirim günü 12 temmuz olsa da Amazon 5 temmuzdan başlayarak indirimleri başlatıyor.

Amazon prime day 

Asıl önemli olan şeyse herkes amazon prime day'den yararlanamıyor. Yararlanabilmek için amazon prime'a üye olmalısınız. Bu normalde ücretli bir hizmet fakat ücretsiz denemesi var 1 aylık ve daha önce bunu kullanmadıysanız şu anda başlatıp prime day indirimlerinden faydalanabilirsiniz.
Bunun için:
1. Try Amazon Prime 30-Day Free Trial  linkine gidin.
2. Start your free trial 'a tıklayın.
Sonrasında birkaç bir şey daha gelirse onları da onaylayın ve böylelikle amazon prime denemeniz başlayacak.

İşlem burada bitmedi. Şimdi eğer hiçbir şey yapmazsanız 30 gün sonra kartınızdan 99 dolar çekilecek ve amazon prime 1 yıllık üyeliğiniz başlayacak.  Bunu engellemek için:


Yukarıdaki gibi sign in 'e tıklayın ve hesabınıza giriş yapın.(Bu adım hesabınıza giriş yapmak içindir giriş yaptıysanız atlayınız.)

Your account'a tıklayın.


Manage Prime Membership'e tıklayın.

Sonra da "Do not Continue" a tıklayın.

"Do not Continue" a tıklayın tekrardan. 

Böylece amazon primeınız sadece 30 gün devam edecek ve bu süre sonunda yenilenmeyecek ve hesabınızdan para çekilmeyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder